Capsula Timpului

Am găsit această invitaţie pe blogul lui Andrei .

Invitaţie de participare la Proiectul Zestre pentru Europa – Capsula Timpului
undefined
Proiectul Zestre pentru Europa – Capsula Timpului se derulează între 6 decembrie 2006 - 5 ianuarie 2007.
Pentru a participa, vă rugăm să urmaţi aceşti paşi:
1. Publicaţi această invitaţie pe blog, împreună cu linkul spre blogul unde aţi citit-o: Am găsit invitaţia pe blogul: ———–
2. Scrieţi una sau mai multe însemnări surprinzând momente trecute, dar şi aşteptări - sub formă de text, imagini, clipuri audio / video.
3. Încercaţi să culegeţi mărturii similare de la alte persoane din jur, care nu au bloguri - scriind câte o însemnare pentru fiecare.
4. Convingeţi cât mai mulţi cunoscuţi să-şi deschidă blog, pornind chiar cu acest proiect - scrieţi o însemnare cu linkurile spre blogurile deschise.
5. Adăugaţi tag-ul Technorati capsulaTimpului, la fiecare însemnare legată de proiect.
6. Urmăriţi apariţia însemnărilor în statisticile publicate pe blogurile iniţiatorilor şi pe blogul central Capsula Timpului.
Vă mulţumim şi succes!

Comments

Anonymous said…
Eliza,

multumim pentru interesul aratat proiectului si te asteptam cu "contributii". Nu ar strica, zic eu, ca dupa ce faci trimitere la blogurile initiatorilor, sa dai si adresele lor, asa cum Andrei a facut-o.
Multumesc din nou prntru interes si intelegere.

Mai multe amanunte si evolutia proiectului, pe blog
Alina S. Tarmu said…
Nu fac trimitere la blogurile initiatorilor, fac trimitere la blogul lui Andrei, dupa cum se specifica. Blogurile initiatorilor pot fi gasite pe blogul lui Andrei.

Contact Form

Name

Email *

Message *